Ter nagedachtenis aan Nel

Nel was een echte Dierenthuis vriendin. Voorheen samen met haar man Hans, na zijn overlijden alleen, verzamelde ze spullen van ons verlanglijstje. Ook had ze een spaarpotje waar ze, na het boodschappen doen, klein geld in deed. Als de gang vol stond met spullen en ook het spaarpotje helemaal vol was kwam ze alles naar Dierenthuis brengen. Ze had een goede band met vrijwilliger Wietze die haar ophaalde en naar Dierenthuis bracht, omdat ze geen vervoer had. Samen hebben ze eens 200 eieren gepeld, een traktatie voor de honden. Nel was adoptant van hond Shanti. Ze waren altijd zo blij elkaar te zien. Nel was al enkele jaren ernstig ziek maar bleef zich inzetten voor Dierenthuis. Dankzij de ‘laatste wens ambulance’ kon ze nog een keer komen en afscheid nemen van Shanti. Het was voor iedereen een emotioneel maar waardevol bezoek. Op 2e kerstdag is Nel overleden.
Met geld uit haar spaarpot gaan we binnenkort enkele bomen planten op het veld van de honden. Ter nagedachtenis aan Nel en andere dierenvrienden die niet meer in ons midden zijn. Dank je wel voor alles Nel, namens onze dieren.

* Op de foto Nel tijdens een eerder bezoek, zoals we haar zullen herinneren. Met een blije lach, knuffelend met Shanti *

Volgende

De rolstoelbrigade

Vorige

Katten overal

Reacties zijn gesloten.