Titus is gearriveerd

Gisteren is Duitse Tinus uit het asiel Ahaus gearriveerd, gebracht door Sasja (van de Dierenthuis Twitter!) en een vrijwilliger uit het asiel. Het werd een reis die ze niet snel zullen vergeten…

De Hovawart komt bij Dierenthuis wonen na enkele bijtincidenten en herplaatsingen. Omdat het geen kleine hond is ging men op zoek naar een bench, maar dat ding paste weer niet in de auto. Dus dan maar achterin op de achterbank. Maar Tinus was het daar niet mee eens en begon een partijtje druk te doen.
De dames besloten rechtsomkeert te maken om een rek te regelen, zodat Tinus niet achter het stuur zou belanden. Afijn, met wat vertraging kon de reis veilig beginnen, tenminste, dat dachten zij. Tinus besloot echter anders. Hij molde het raamwerk in no time en de dames, nu toch wel lichtelijk in paniek, probeerden Tinus met balletjes en andere verleidingen op zijn plaats te houden.
En toen lagen ze met zijn allen in de sloot! Ze kregen hulp en de reis kon weer voortgezet worden.
Uiteindelijk kwamen ze een beetje gespannen en verlaat aan in Almere. De kofferbak was een puinhoop, Tinus had de EHBO trommel gevonden en dacht die alvast te openen voor het geval dat er nood aan de man (of vrouw smile-emoticon ) zou zijn.
Eenmaal uit de auto was Tinus binnen twee tellen thuis, snuffelen, kennismaken, en doen alsof hij er al jaren woont.

Lieve dames, heel veel dank voor jullie doorzettingsvermogen om deze, toch niet zo kleine jongen, veilig naar Almere te brengen.

11800054_965840643436005_6861520979065868666_n

Volgende

Doggy voelt zich al thuis

Vorige

Nog 2 nachtjes slapen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.