Vrijwilligster Annet vertelt..

Annet vertelt…

Het is al laat op de avond. Ik lig in de kattenhuiskamer op het grote bed tussen de spinnende katten. Een heerlijk relax moment voordat ik naar huis ga. Steven, oprichter van Dierenthuis die er samen met Alice ook woont, komt de huiskamer in en loopt door naar de waskamer. Nou is dat op zich niet zo vreemd. Vreemd is wel dat hij even later terug komt met een grote ladder. Wat moet hij daar nu nog mee. Ik loop snel achter hem aan om te kijken wat er aan de hand is. Buiten staat Alice in de binnentuin. Ze wijst omhoog. En wie zit daar op het dak…. Poes Milou.

Milou is een kat met 9 levens. Ze is gered uit Egypte. Kort geleden is ze nog op avontuur geweest. Op een onbewaakt ogenblik is ze in de auto van een van de leveranciers gesprongen en mee gelift half Nederland door. We moesten haar in Amersfoort ophalen.

En nu moeten we haar van het dak zien te krijgen want ze is in staat in een van de hondentuinen in te springen. Alice klimt de ladder op. Het is best wel hoog en ze is er niet gerust op. Maar ja, alles voor de dieren. Zodra Milou het hoofd van Alice ziet verschijnen loopt ze naar haar toe. Alice neemt haar stevig beet, Milou klemt haar poten om Alice heen en zo komen ze veilig op de grond. Top gedaan Alice. En Milou? Die is een beetje verontwaardigd na deze actie. Heel haar vacht zit door de war
Vannacht moet ze binnen blijven met de deur dicht. Welterusten allemaal. Hopelijk geen avonturen meer!

Volgende

Muizen in kamer 4

Vorige

Kamer 4

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.