Weerbericht van Fozzy

Wij zijn de stormen goed doorgekomen. Dat zie je wel aan ons, we liggen gewoon te chillen ( Ik ben die cypers/ witte kat, tweede van rechts). Bij de hondenvijver op het grote terrein is wel een boom omgevallen. Nou dat was een sensatie hoor. Alle honden blaffen en snuffelen en tegen die boom aan plassen en een hoop lawaai schoppen. Iedereen weet natuurlijk dat honden herrieschoppers zijn. Nee dan wij, katten, wij doen niet zo raar om een beetje wind.
Gelukkig hebben wij geen last van die irritante wezens. Wij hebben onze eigen tuin en de hondenkamers zijn aan de andere kant van Dierenthuis. Dat hebben ze goed geregeld.
Er is pas weer een groepje honden intern verhuisd omdat er een kamer moest vrijkomen. Daar wonen de gehandicapte poesjes Basbous en Beauty uit Syrië nu, samen met Mimi en Twiggy. En er komen waarschijnlijk nog meer Syrische poesjes bij. Die hadden gerust hier kunnen wonen, wij maken geen onderscheid, maar ze hebben hun eigen kamer waar ze speciale zorg kunnen krijgen.
Wij komen ook niks tekort hoor. Ik word heel veel geknuffeld en het eten is hier ook goed.
Zo, ik ga weer even verder slapen. In de winter ga ik echt niet naar buiten, mij te koud, met die vieze regen. Nee, ik blijf lekker binnen tussen mijn maatjes.

Volgende

Huishoudelijke tips van Dierenthuis

Vorige

Bedankt het Dierenhoekje

Reacties zijn gesloten.