Welkom Inez

Ruim 150 honden wonen bij Dierenthuis, ze blijven hier voor altijd.
We hebben een internationaal gezelschap aan voormalige zwerfhonden in huis. Gelukkig zullen veel mensen blij zijn met hun buitenlandse hondjes, maar wij ervaren ook de andere kant.
Inez is als pup door Stichting Dutchy Adoptions naar Nederland gehaald waar ze tijdelijk in een opvanggezin terecht kwam. Na enkele maanden is zij herplaatst en kreeg zij een definitief thuis waar ze welkom was. Iedereen was gek met haar, een schat van een hond. Maar als Inez kans zag glipte ze door de deur.
Dat heeft twee katten en het konijn van de buren het leven gekost. Inez is dus helemaal gefixeerd op ander klein en groter vee en dat is niet handig in een woonwijk. Ze heeft therapie gehad, een half jaar in de herplaatsing gestaan. Met haar gedrag is zij nergens welkom, ook niet op een boerderij.
Na het laatste incident, het dood bijten van het buurkonijn, stijgt de
spanning. De klok tikt, het is vijf voor twaalf voor Inez. Er vindt
overleg plaats met de dierenarts over euthanasie, Dutchy Adoptions kan niets doen en verwijst de familie naar Dierenthuis. Inez is door het oog van de naald gekropen, ze mag verder leven. Veel honden zullen dit geluk niet hebben omdat ze of terug naar land van herkomst zijn gestuurd of dood gemaakt zijn vanwege hun gedrag wat niet in onze maatschappij past.

11742723_959860357367367_7241121036894422315_n

Volgende

Update van Adrie na twee dagen Nijmeegse Vierdaagse!

Vorige

Hello and greetings from England

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.